سایت اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز انگوت

mirzadehhh

در پیام تبریک رییس دانشگاه آزاد اسلامی آمده است: «روز کارمند فرصت مغتنمی است تا قدردان زحمات و تلاش‌های صادقانه اعضای خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی باشیم. (بیشتر…)

0002

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی با حضور در مرکز آموزشی انگوت از نحوه برگزاری امتحانات ترم تابستان بازدید نمودند .

در این بازدید فرهاد حامدی رئیس مرکز آموزشی انگوت از نحوه برگزاری امتحانات ترم تابستان گزارشی ارائه نمودندو در ادامه دکتر کیا قراری برگزاری منظم و سالم امتحانات را یکی از رسالت های محیط علمی و فرهنگی دانست و از همت و کوشش دست اندرکاران اداره امتحانات برای برگزاری موفق آن تمجید کرد.

DSC03017

به مناسبت هفته دولت ، ریاست مرکز آموزشی انگوت به همراه سایر روسای ادارات بخش با بخشداری انگوت دیدار کردند

با آغاز هفته دولت مسئولین ادارات بخش انگوت ضمن حضور در محل بخشداری ، با آقای فیروزی بخشدار انگوت دیدار و هفته دولت را به ایشان تبرک گفتند (بیشتر…)

:::::: تاریخ انتشار: ۹۳/۰۶/۰۳