سایت اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز انگوت

:::::: تاریخ انتشار: ۰۴-۰۵-۹۳
gods93_905880031

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی مرکز انگوت همگام با مردم ولایی ،شهید پرور وهمیشه در صحنه انگوت در راهپیمایی روز جهانی قدس ضمن تجدید بیعت با آرمانهای انقلاب اسلامی ایران خشم وانزجار خود را از جنایات رژیم صهیونیستی به نمایش گذاشتند .

(بیشتر…)

:::::: تاریخ انتشار: ۰۲-۰۵-۹۳
farakhan

دانشگاه آزاد اسلامی انگوت در بیانیه‌ای اعلام کرد: روز قدس میراث گرانبهای بنیانگذار جمهوری اسلامی و نشانی از عمق دور اندیشی و هوشمندی  حضرت امام خمینی (ره) است که بیانگر اعتقاد و پایبندی‌اش به اندیشه وحدت و انسجام اسلامی مقابل زورگویان عرصه جهانی است. (بیشتر…)

:::::: تاریخ انتشار: ۰۱-۰۵-۹۳
81244147-5835087

سه اتحادیه بزرگ تشکل های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت فرا رسیدن روز قدس بیانیه ای را صادر کردند. (بیشتر…)

:::::: تاریخ انتشار: ۳۱-۰۴-۹۳
Untitled

از سایت جدید دانشگاه آزاد مرکز انگوت رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سایت جدید دانشگاه آپلود گردیده و در حال بهره برداری است.

سایت مذکور با عنایت ویژه رییس مرکز مهندس حامدی و با کدنویسی و طراحی مهندس برزگر انجام گرفته است.