سایت اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز انگوت

:::::: تاریخ انتشار: ۹۳/۰۵/۲۸
farhad_hamedi

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مرکز انگوت انتصاب علی شامل به سمت ریاست واحد اردبیل را تبریک گفت. (بیشتر…)

:::::: تاریخ انتشار: ۹۳/۰۵/۱۹
jazb

دانشگاه آزاد اسلامی مرکز انگوت در مقاطع کاردانی وکارشناسی( پیوسته و ناپیوسته ) برای نیمسال اول سالتحصیلی ۹۴-۹۳ بدون کنکور باتسهیلات و تخفیف ویژه شهریه دانشجو می پذیرد
علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به دانشگاه آزاد اسلامی مرکز انگوت مراجعه نموده ویابا شماره تلفن ۰۴۵۳۲۶۵۲۹۹۴ تماس حاصل فرمایند .

آدرس اینترنتی : www.iauangut.ac.ir

سایت ثبت نام : www.azmoon.org

(بیشتر…)

:::::: تاریخ انتشار: ۹۳/۰۵/۱۴
13930512162126968409524

دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اردبیل از تصویب راه‌اندازی شرکت تجاری پژوهشی”سرعین‌سو”خبر داد و گفت: بزودی در شهر توریستی سرعین شرکت تولیدی آب معدنی-درمانی سرعین‌سو راه‌اندازی می‌شود. (بیشتر…)

:::::: تاریخ انتشار: ۹۳/۰۵/۰۴
gods93_905880031

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی مرکز انگوت همگام با مردم ولایی ،شهید پرور وهمیشه در صحنه انگوت در راهپیمایی روز جهانی قدس ضمن تجدید بیعت با آرمانهای انقلاب اسلامی ایران خشم وانزجار خود را از جنایات رژیم صهیونیستی به نمایش گذاشتند .

(بیشتر…)