مقام معظم رهبری:

شما دانشجويان‏ ستارگان درخشانى هستيد كه آسمان آينده اين كشور را نورباران كرده‏ ايد.

ابلاغ منشور اخلاقی - فرهنگی به مناطق 22 گانه دانشگاه آزاد اسلامی

خبرگزاری آنا: صمد مومن بالله از ابلاغ بخشنامه منشور اخلاقی- فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی به مناطق ۲۲ گانه در چهار گروه استادان، مدیران، دانشجویان و کارکنان خبر داد.

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی  در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اعلام این خبر افزود: منشور حاضر براساس ارزشها و الگوهای دینی و اخلاقی است که با هدف اعتلای فرهنگ اسلامی – ایرانی ، انسجام و گسترش روابط اجتماعی، اشاعه هنجارها و هماهنگی شایسته تر در روابط و شئون سبک زندگی دانشگاهی تدوین یافته است .

وی ادامه داد:مدیریت ولایتمدار و قانونمند دانشگاه انتظار دارد که ارکان چهارگانه دانشگاه اعم از اساتید، مدیران، دانشجویان و کارکنان ،  نسبت به اجرای هر چه دقیق ترآن خود را موظف و ملزم دانسته و درجهت ترویج آن تلاش وافر نمایند.

مومن بالله ادامه داد: منشور اخلاقی- فرهنگی استادان ، نمایانگر شخصیت فرهنگی ،علمی و دانشگاهی ،‌ارائه الگوی رفتاری برمبنای " مکارم اخلاق" ، پیشرو دراعمال و رفتار نیک، جدی درکار آ‌موزش ، تلاشگردرپژوهش ،‌نقدپذیربودن ،‌پایبندی به رعایت قوانین ،‌نظم و ‌آرامش ، معتدل در گفتار و کردار ،‌توانایی در ایجاد روحیه اعتماد به نفس ، نشر خودباوری فرهنگی،‌علمی وملی در میان دانشجویان ، مسئولیت پذیری و معتقدبودن ، پرداختن به کارهای علمی ،‌با اصالت ،‌استوار و راستین است.

وی خاطرنشان کرد: منشور اخلاقی- فرهنگی در گروه مدیران؛ نمونه کمال اخلاق اسلامی ،‌پایبندی به فرایض دینی ، تروج فرهنگ اسلامی ،‌خردمندی ،‌مدبرو مسئولیت پذیربودن، پرهیز از تسلط طلبی ،‌شیفته کار و انجام آن به گونه ای شایسته ،‌خلاق و موثربودن ،‌همدل و همراه با همکاران در نهایت صدق و ادب ،‌اعمال روش های منطقی مدیریت با صیانت از اموال دانشگاه است .

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد:منشور اخلاقی- فرهنگی در گروه دانشجویان ؛ داشتن ایمان ، تواضع ،‌حق جو بودن ؛‌کوشا درتوسعه بینش انسانی و نگرشهای علمی ،‌بهره ور از فرصتها و و لحظه های گرانبها به منظور فراگیری و کسب تجربه های نوین ، احترام به استاد و فضای مقدس دانشگاه ، تلاش درجهت ارائه رفتار و کردار زیبنده و هنجار است.

وی اذعان داشت: منشوراخلاقی- فرهنگی کارکنان شامل:‌متخلق بودن به اخلاق نیکو ،‌توجه به اصالت دانشگاه ،‌مسئولیت پذیر بودن، ارائه رفتار شایسته محیط دانشگاه به منظور ایجاد آرامشی دلپذیر و جذاب برای همه مخاطبان ،‌تلاش برای ارتقای سطح علمی خود جهت استحکام بنیان دانشگاه ؛ آمر به معروف و ناهی از منکر به گونه ای آگاهانه و صمیمی   و ‌تلاش برای افزایش اعتماد  در روابط کاری است .

پربیننده ترین ها

آخرین مطالب